La Diputació de Barcelona impulsa una nova eina de padró pels ajuntaments de la demarcació

139 municipis ja han completat la migració a la nova eina de padró que ha impulsat la Diputació de Barcelona. En aquesta primera fase també s’han format 200 gestors de padró en les deu edicions de formació que s’han realitzat.

A més, la implantació d’aquest nou sistema ha suposat la migració de les dades històriques (des del 1996) de més de 420.000 habitants de la demarcació. Actualment s’està treballant en la segona fase que es completarà durant el mes de juny amb la migració total de les dades d’1.011.132 habitants.

La nova eina de padró augmenta l’autonomia dels gestors de padró en algunes funcionalitats com ara els llistats o les plantilles de documents. També ofereix més oportunitats d’integració amb sistemes d’informació externs i incorpora noves funcionalitats, com per exemple el volant de padró al mòbil. A més, permetrà l’explotació de dades estadístiques amb eines corporatives com el Clickview.

Aquesta acció s’ha complementat amb l’elaboració de materials de suport com ara vídeos explicatius, manuals i píndoles informatives que estan disponibles per als usuaris de padró a la comunitat virtual.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies