La Diputació de Barcelona impulsa polítiques d’igualtat LGTBI a la demarcació

El diputat d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia, va presentar ahir, a l’edifici Migjorn del Recinte Mundet, la “Guia per a l’elaboració de Plans Locals d’Igualtat LGTBI”, davant del grup de treball del Pla Tipus LGTBI integrat per nou municipis, que es va engegar fa uns mesos com a projecte pilot. Els municipis són Berga, Osona, l’Hospitalet de Llobregat, Ripollet, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Vic i Vilafranca del Penedès.

En el context d’aprovació de la Llei 11/2014, l’Oficina de les Dones i LGTBI de la Diputació de Barcelona ha decidit impulsar un projecte d’elaboració d’un Pla Tipus per a l’aplicació i desplegament local de la Llei, amb la finalitat de promoure el disseny i la implementació de polítiques locals d’igualtat per raó d’orientació sexual i identitat de gènere.

La Diputació, amb l’objectiu d’aglutinar i sistematitzar alguns dels coneixements i experiències prèvies existents al territori català, ha impulsat un projecte pilot a nou municipis, que han participat en un grup de treball del Pla tipus LGTBI. A més dels municipis de Berga, Osona, l’Hospitalet de Llobregat, Ripollet, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Vic i Vilafranca del Penedès, també hi han participat entitats LGTBI amb ressò local, autonòmic i estatal, i la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies