La Diputació de Barcelona identificarà els animals domèstics morts a les seves carreteres

La Diputació de Barcelona ha adquirit sis lectors de microxip per cadascun dels sis equips de les brigades de manteniment de la seva xarxa local de carreteres, amb l’objectiu de poder identificar els animals domèstics morts en aquestes vies. Actualment la Diputació de Barcelona gestiona 282 carreteres locals amb un total de 1.565 km.

A partir del mes de setembre, en el cas de trobar-se un animal domèstic mort en una carretera que porta microxip, fet obligatori especialment en gossos i gats, s’avisarà al Departament de Biodiversitat i Protecció dels Animals de la Generalitat que activarà el protocol per buscar el propietari.

Aquesta era una petició llargament sol·licitada per les entitats de protecció dels animals, que són conscients o coneixedores que darrere aquests animals, hi ha moltes persones que pateixen per la seva desaparició. Així mateix, és també important per poder sancionar els propietaris que abandonen els seus animals, posant en perill la seva vida i també la seguretat vial.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies