La Diputació de Barcelona dona suport a la creació d’aules multisensorials a les escoles bressol de la demarcació

El diputat d’Educació Rafael Homet visita, durant aquests dies, els tretze municipis que han participat en el projecte de Creació d’espais d’estimulació multisensorial a les escoles bressol municipals de la demarcació per assistir a la presentació d’aquests espais.

L’objectiu del projecte és que les escoles bressol municipals esdevinguin també un servei amb capacitat d’oferir oportunitats per al treball en inclusió educativa i en l’atenció precoç a les necessitats educatives.

Des d’inicis d’any, tretze municipis de la demarcació han participat en la confecció d’espais d’estimulació multisensorial. Els municipis són: Badalona, Barberà del Vallès, Castelldefels, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Montcada i Reixac, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu del Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Viladecans i Vilafranca del Penedès, amb el suport econòmic, tècnic i formatiu de la corporació. Durant aquest mes de novembre i fins a l’11 de desembre, el diputat d’Educació visita aquests espais en les presentacions públiques que cada ajuntament està organitzant al seu municipi.

Les primeres presentacions van ser el passat 14 de novembre a Barberà del Vallès, i ahir dimarts, a Manresa. Avui s’han estrenat aules sensorials a L’Hospitalet de Llobregat, Vilafranca del Penedès i Santa Coloma de Gramenet.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies