La darrera JGL aprova les subvencions a les entitats i associacions ciutadanes per l’any 2016 i segueix externalitzant el servei de manteniment de la gespa de Can Llobet

El passat 26 de juliol es va celebrar la darrera JGL abans de marxar de vacances i es varen aprovar la majoria de subvencions i col•laboracions amb les entitats i associacions ciutadanes per l’any 2016. També es va aprovar el programa de la XI Fira del Comerç que se celebrarà el cap de setmana del 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre, a la plaça de la Vila de Barberà. Així mateix es van acceptar ajuts de la Diputació de Barcelona per diferents aspectes econòmics i socials. En la propera revista mensual número 286 de l’Independent de Barberà que estarà als carrers de Barberà el proper 2 de setembre explicitarem l’import de totes les subvencions atorgades a les entitats i ampliarem l’informació referent a la JGL núm.14.

JGL 14 01Obres a les escoles

Aquesta JGL va aprovar, també, els projectes de les obres a dues escoles de Barberà del Vallès. Primer el projecte bàsic i d’execució de cobriment de porxo a l’escola Elisa Badia, que té un pressupost d’execució per contracta de 27.999,63 €, IVA inclòs (23.140,19 € + 4.859,44 € d’IVA). I en segon lloc aprovar el projecte bàsic i d’execució de construcció d’una escala d’emergència a l’escola Can Llobet, que té un pressupost d’execució per contracta de 41.239,99 €, IVA inclòs (34.082,64 € + 7.157,35 € d’IVA).

 

JGL 14 02Serveis externs de jardineria

Un altre tema que es va decidir va ser l’adjudicació a l’empresa Culticesped Jadrdineria Floristeria Elia SL, del contracte administratiu dels serveis de manteniment del camp de gespa natural de la pista d’atletisme de la IEM Can Llobet en ser la que millor puntuació ha obtingut i, per tant, resultar l’oferta més avantatjosa econòmicament per l’Ajuntament, d’acord amb els criteris de valoració previstos en el Plec de clàusules administratives particulars, i de conformitat amb el contingut del dictamen de la Mesa de contractació, celebrada en data 23 de juny de 2016 i els motius explicitats a l’informe tècnic. L’esmentat contracte s’adjudica en favor de l’esmentada empresa, per un import total de 94.622,24 €, IVA inclòs (78.200,20 + 16.422,04 € d’IVA), segons l’oferta presentada, corresponent als dos anys de durada inicial del contracte. En aquest cas no hi cap explicació ni per altra banda cap pregunta per part de l’oposició, respecte dels motius pels quals alguns serveis es remunicipalitzen i d’altres no, segurament hi ha motius suficients per que sigui així, però justament això ens fa demanar que s’expliquin les causes per les que serveis com aquest no s’encarrega al servei de jardineria municipal i si cal s’incrementa la plantilla enlloc de pagar a serveis externs, sobretot quan hi ha grups del govern que ho tenen com a finalitat programàtica.

Ampliarem l’informació d’aquesta JGL núm 14 en la propera revista en paper del divendres 2 d setembre de 2016.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies