La coordinadora de l’Institut Català de les Dones visita el SIAD de Barberà

El passat 21 de febrer, la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, la Marta Jové Sentelles, i la tècnica de Planificació i seguiment del Pla d’Actuació del Govern, Carme Vidal Estruel, van visitar el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) del nostre municipi.
La regidora del Programa Municipal de Polítiques per a l’Equitat de Gènere, Mireia Sánchez Pi, el Cap de l’Àrea de Serveis Personals, Lluís Carol Andrés i la tècnica del Programa, Marisol Caro i Zambudio, van explicar el funcionament del SIAD i l’evolució del mateix en els darrers anys, així com tots els projectes i actuacions que l’Ajuntament està desenvolupant en Polítiques per a l’Equitat de Gènere.

El Servei d’Atenció i Informació a les Dones de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, que actualment es troba ubicat al Casal de Cultura, carrer Nemesi Valls, 35, 2a planta, posa a disposició de les dones del municipi un equip de professionals, que atenen les necessitats d’informació, orientació i assessorament en tots aquells aspectes relacionats amb la vida de les dones, ja sigui de l’àmbit laboral, social, personal, familiar i altres, que per raons de gènere presenten una situació de discriminació.

Els SIAD són serveis de primera atenció a les dones, i també d’acompanyament, en els casos que així ho requereixen. La detecció, la prevenció i sensibilització en relació a la violència masclista és un dels seus eixos de treball. Tanmateix treballen envers la sensibilització social, prevenció i detecció de qualsevol discriminació sexista.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies