La comunitat educativa de Barberà en lluita per una Secundaria de qualitat

Davant la proposta del Departament d’Ensenyament de crear un nou institut escola a Can Llobet i el compromís per part de l’Ajuntament de Barberà de construir un nou equipament per donar resposta a les demandes de la comunitat educativa i la manca d’una resposta ferma. Totes les AMPA’s i AFA’s d’Educació primaria i Secundària de Barberà han emes  el següent comunicat.

Totes les AMPA’s i AFA’s d’Educació Primària i Secundària de Barberà del Vallès, envista de la situació actual de l’Educació Secundària a la nostra ciutat:

  • Instituts massificats, per sobre de la seva capacitat màxima.
  • Obres aprovades pendents de finalitzar.
  • Oferta insuficient per a cursar la Post- Obligatòria dins del municipi.
  • Previsió de noves edificacions a la ciutat amb un augment de la població que agreujarà el problema.

REIVINDIQUEM I EXIGIM a l’Ajuntament de Barberà del Vallès i al Departamentd’Educació de la Generalitat de Catalunya:

  • Que la Creació d’un nou equipament educatiu destinat a l’Educació Secundària i post-obligatòria a Barberà del Vallès sigui una realitat i tingui la deguda qualitat.
  • Que es compleixin en temps i forma les obres pendents de tots els equipaments educatius de Secundària de Barberà del Vallès: Can Planes, Bitàcola.
  • Que la Proposta de S.S.T.T. a Can Llobet com a solució per a l’escolarització enla Secundària impliqui que totes les places tinguin la deguda qualitat.

    I ens comprometem a realitzar un seguiment i vetllar pel seu compliment el més aviat possible.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies