La Campanya de Nadal “Busca un Rei i guanya un creuer” a tota marxa

La campanya de Barberà Comerç Urbà, amb el suport de l’ajuntament de Barberà del Vallès, continua a tota marxa i per enriquir-la encara més aquesta setmana la plaça de la Vila s’omplirà de crecadors de reis que gaudiran d’un inflable. Entre els dies 27 i 31 de desembre a la Plaça de la Vila tindrem un inflable per la canalla completament gratuït per les famílies que presentin el Carnet de la Campanya “Busca el rei i guanya un creuer”.

Només caldrà presentar el carnet amb un segell de qualsevol comerç associat per poder gaudir de l’inflable. L’horari serà de 11 a 13 i de 17 a 20,30h a la Plaça de la Vila entre els dies 27 i 31 de desembre.

La gran festa del sorteig

En aquesta campanya de Nadal 2016-2017, que s’ha organitzat des de Barberà Comerç Urbà amb l’eslògan “Busca el rei i guanya un creuer”, els consumidors que han efectuat les seves compres de Nadal als establiments associats i al Mercat 11 de setembre, veuran premiada la seva confiança amb el sorteig d’un creuer per a dues persones pel Mediterrani. El sorteig es celebrarà el proper 14 de gener a les 18,30h a la Plaça de la Vila i serà presencial.

Recordem la dinàmica de la campanya que estarà vigent fins el 5 de gener del 2017: al realitzar qualsevol compra als nostres comerços associats demaneu el carnet. Es necessari complimentar el carnet amb tres segells de comerços diferents. Cada carnet porta un núm. de referència únic. Guarda’l fins el dia del sorteig. Pots aconseguir més carnets amb mes compres.

Molta sort als participants de la campanya i esperem trobar-vos a tots el proper 14 de gener a la Plaça de la Vila.

cid_23d34838-ace0-4e4d-a7d2-f49ee93ea0dc

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies