La Biblioteca Virtual de la Diputació de Barcelona estrena nova versió del seu web

La Biblioteca Virtual de la Diputació de Barcelona ha estrenat una nova versió del seu portal web. El canvi inclou un nou disseny i la versió adaptada del portal que aporta una millor visualització a les pantalles dels dispositius mòbils.

A nivell de visualització hi ha hagut un canvi en el disseny general del portal i una reestructuració dels continguts de la home de la Biblioteca Virtual, de les pàgines de biblioteca, de bibliobusos i municipi i de les pàgines dels prestatges virtuals.

En la confecció del nou disseny s’ha treballat molt la usabilitat, amb tots els criteris bàsics que ha de tenir un portal web de la corporació. S’ha creat un nou disseny més modern que ocupi tota la pantalla i se li ha donat especial importància a les imatges, l’ús de tipografies més grans i un ús del color més modern i usable.

Accessible des de qualsevol dispositiu

El portal de Biblioteca Virtual és ara accessible des de qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador, una tauleta o un telèfon mòbil. Els continguts s’adapten per ser visibles i llegibles en qualsevol moment per a tots els dispositius.

A nivell de funcionament intern s’han incorporat diferents millores, com el posicionament als cercador i en la visualització. Quan s’esborra un contingut, va a la paperera i es pot recuperar sense problemes. Es guanya en escalabilitat, estabilitat, rapidesa i millores que permeten una navegació més ràpida i efectiva
web_biblioteca_virtual_alta

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies