Jornades Gastronòmiques del Bolet a Cerdanyola

15 restaurants de la ciutat participaran a les jornades, que se celebraran del 26 d’octubre al 4 de novembre. Tots ells oferiran un plat al menú i cinc plats de la carta amb els bolets com a protagonistes.

Les Jornades Gastronòmiques del Bolet arriben enguany a la seva tretzena edició i ho fan com una cita plenament consolidada en el món gastronòmic local. Aquest any són 15 els restaurants que hi participen i que convertiran el bolet en ingredient estrella dels seus menús i cartes entre el 26 d’octubre i el 4 de novembre.

Restaurants que participen a les 13nes Jornades Gastronòmiques del Bolet

  • Racó de la Plaça – plaça de Sant Ramon, 1 – 936 911 021
  • Bar Alaska – passeig de es Acàcies, 9 – 936 919 053
  • Ca l’Enric – passeig de Cordelles, 2 – 935 116 157
  • Papitu Restaurant – carrer Ample, 27 – 935 921 083
  • Restaurant Los Abetos – passeig de les Acàcies, 4 – 936 921 148
  • Restaurant Grau – carrer de Sant Ramon, 180 – 935 808 481
  • Tast&Gust – carrer de Sant Martí, 92 – 935 910 000
  • Cinnamon – carrer de Santa Anna, 60 – 935 809 296
  • Capicua – passeig del Llorer, 15 – 935 809 635
  • Demo Gastrobar – carrer del Torrent, 10 – 931 057 539
  • Oddvar – avinguda de Flor de Maig, 5 – 633 759 094
  • Bar Autèntic – carrer de Sant Ramon, 112
  • Xerolive – carrer d’Empúries, 9 – 935 808 339
  • Casa Andreu – carrer d’Anselm Clavé, 5 – 931 718 156
  • Bar el Pinar – ronda de Cerdanyola, 15 – 935 806 496

 

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies
CLOSE
CLOSE