Fuita de clor a les piscines de Can Llobet amb quatre persones afectades

Segons informa el propi Ajuntament de Barberà del Vallès, ahir dimarts, al voltant del migdia, per un error en l’aprovisionament dels productes químics que es fan servir per a la cloració de l’aigua de les piscines d’estiu de Can Llobet, s’ha produït una reacció química tòxica. Per tal d’evitar qualsevol tipus d’intoxicació, s’ha dut a terme el desallotjament immediat de les instal·lacions esportives.

Policia Local, Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat de Catalunya i els serveis sanitaris han aplicat els protocols necessaris per tal de prevenir qualsevol contingència. També s’ha avisat al veïnat i s’ha acordonat la zona. L’empresa proveïdora està procedint a neutralitzar la reacció química. En aquests moments, no hi ha constància de cap persona ingressada vinculada a aquest fet, tot i que quatre empleats municipals van ser atesos per intoxicació.

Fins a la resolució definitiva d’aquest episodi, les instal·lacions esportives municipals de Can Llobet romandran tancades. Les persones usuàries poden fer servir la IEM Maria Reverter.

Deguda la transcendència d’aquest fet i la gran quantitat de ciutadanes i ciutadans que fan us de les instal·lacions de Can Llobet, sobretot les piscines, estarem pendents de conèixer amb rigor i transparència les causes que han provocat aquest accident en unes instal·lacions que tants anys que estan en funcionament i es realitzen aquestes tasques.

 

Fotografies cedides pel seu autor. Salva Pou

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies