Ensenyament incrementa un 50% les places d’estades formatives en empreses per al professorat de formació professional

  • Avui s’obre la convocatòria per al professorat amb una oferta de 120 estades de formació. 
  • D’aquesta manera, el professorat participant pot prendre contacte amb la tasca diària d’una empresa

A partir d’avui, el Departament d’Ensenyament obre la convocatòria per a la concessió d’estades de formació en empreses i institucions per al professorat de formació professional dels centres públics i concertats, per al curs 2017-2018. La convocatòria estarà oberta fins el 29 de gener.

En aquest concurs públic, Ensenyament incrementa un 50% les places ofertades, passant de les 80 del passat curs a les 120 per al curs actual, distribuïdes de la següent manera: 100 estades per al professorat de centres públics i 20 estades per als professors de centres concertats.

D’aquesta manera, el professorat participant pot prendre contacte amb la tasca diària d’una empresa, i així posteriorment en poden traslladar als alumnes els coneixements assolits durant l’estada. Per part de les empreses, implica poder traslladar a les aules els sistemes i mètodes de treball que fan servir, i que per tant suposa una millor formació per a l’alumnat que en un futur ha de formar part del món laboral.

La durada de les estades serà d’entre dues i quatre setmanes i tindran prioritat en la convocatòria el professorat que du a terme formació professional en modalitat dual o en alternança. Les estades es duran a terme preferentment en el territori europeu.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies