Enrique Rodríguez, reelegit secretari general de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya central

Enrique Rodríguez Ruiz ha estat escollit, amb un 95% de vots favorables, com a secretari general de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central.

En el decurs del congrés , també es va escollir la nova Comissió Executiva amb el 99% de vots a favor. Aquesta nova Executiva està formada per 10 persones, a més del secretari general. La nova Comissió Executiva té un 70% de renovació i és paritària.

Els delegats i delegades assistents van elegir, a més, el Consell Comarcal i les persones que juntament amb el secretari general representaran a la unió intercomarcal en el Consell de CCOO de Catalunya.

L’Informe de gestió del sindicat, on es fa balanç del treball realitzat en el darrer mandat i el Pla d’Acció que regirà els objectius, les estratègies i les polítiques durant els propers quatre anys, van ser aprovats gairebé per unanimitat. Així com les tres resolucions presentades i que feien referència als processos de municipalitzacions dels serveis, la reindustrialització del territori i la declaració de CCOO com a sindicat feminista.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies