Els Mossos d’Esquadra resolen 21 furts en supermercats d’arreu de Catalunya

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir, el dilluns 12 de juny, un home de nacionalitat armènia, de 33 anys, i veí de Barcelona, com a presumpte autor de 21 furts a supermercats situats a les comarques de l’Anoia, Baix Llobregat, Barcelonès, Pla d’Urgell, Urgell i Vallès Occidental.

La investigació es va iniciar el mes de setembre quan els investigadors van detectar diversos furts en múltiples supermercats de diferents cadenes comercials de la zona i van iniciar una investigació per esbrinar, identificar i detenir el presumpte autor dels fets.

Durant la investigació es va constatar que es tractaria d’una única persona, que realitzava els furts sempre seguint els modus operandi següents: sostreia els productes de les botigues col·locant-los, tant en un carretó gran de la compra com en un de petit, i quan ningú mirava, passava per la línia de caixa, sense comprar res. D’altres vegades anava amb una bossa de plàstic rígida i opaca, dins d’un carretó o dins dels pantalons, i que sortia per la porta d’entrada sense abonar-los.

Tanmateix els agents van esbrinar que aquesta persona cometia els fets il·lícits arreu del territori català i que utilitzava en els seus desplaçaments un vehicle.

Després de tractar tota la informació obtinguda, els investigadors van realitzar diversos seguiments per a demostrar que actuava reiteradament i van constatar que aquest era el seu mitjà de vida.

Finalment els agents van detenir, el dilluns 12 de juny a Esparreguera, el presumpte autor dels fets i el van relacionar amb 21 furts a supermercats arreu de Catalunya, quan circulava per l’A-2, amb el maleter ple de material sostret. Es dóna la circumstància que l’home hauria tingut aquell mateix matí un judici a Igualada i abans del judici, i després del judici, hauria furtat en dos supermercats.

El detingut, amb 60 antecedents de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Martorell, el dijous 15 de juny, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari