Els horaris dels autobusos es redueixen durant l’agost

Entre l’1 i el 28 d’agost, els horaris de les línies urbanes i interurbanes d’autobusos  es veuran alterats. La línia SU2 Bellaterra-Cerdanyola-Can Cerdà restarà sense servei entre les dates especificades.
La SU1 Canaletes-Can Coll-Cerdanyola tindrà un interval de pas de 60 minuts de dilluns a dissabte. La primera sortida des de Can Coll serà a les 9:02h i l’última a les 20:02h. Des del CAP Canaletes (avinguda de Canaletes/carrer de la Clota) la primera sortida serà a les 8:30h i la darrera a les 19:30h. Aquesta línia no oferirà servei els diumenges.
La SU3 Renfe – UAB – CAP Canaletes també tindrà un interval de pas de 60 minuts de dilluns a dissabte. La primera sortida des de Renfe-UAB serà a les 9:30h i l’última a les 20:30h. Des del CAP Canaletes, la primera sortida es produirà a les 9:00h i la darrera a les 20:00h. Tampoc hi haurà servei d’aquesta línia els diumenges.
Pel que fa a les línies interurbanes A4 (Barcelona – Cerdanyola – Sant Cugat), B7 (Cerdanyola – Sant Cugat – Rubí), B1 (Cerdanyola – Badia – Barberà – Sabadell) i B2 (Sabadell – Cerdanyola – Ripollet), l’horari dels dies feiners passarà a ser l’habitual dels dissabtes de tot l’any. La línia e3 (Barcelona-Cerdanyola-UAB) tindrà un interval de pas de 45 minuts els dies feiners. Els diumenges i festius l’interval serà de 80 minuts. A més, els dissabtes, diumenges i festius els autobusos només arribaran fins a la ronda de Serraperera/Renaixença.
Les línies 648 (Bellaterra – UAB – Montcada) i l’A7 (Cerdanyola – Barcelona per Horta) restaran sense servei entre l’1 i el 28 d’agost.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies