Els centres educatius catalans ja poden participar en la sisena edició dels premis Mobile Learning Awards

  • El període d’inscripció finalitza l’11 de febrer de 2018. 
  • Els Mobile Learning Awards reconeixen els projectes més innovadors de docents i centres educatius de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació. 

Els centres catalans ja poden participar en el Mobile Learning Awards, el concurs que premia les iniciatives educatives a través de dispositius mòbils, i que s’emmarca dins del programa mSchools. Ja està oberta la inscripció del concurs, que enguany celebra la sisena edició i que està organitzat per la Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA.

Els Mobile Learning Awards reconeixen els projectes més innovadors de docents i centres educatius de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació. Per tant, l’objectiu és reconèixer la tasca innovadora i impulsar la integració i els usos de la tecnologia mòbil als centres educatius.

El període d’inscripció s’ha iniciat el passat 12 de desembre i finalitza l’11 de febrer de 2018 a les 12:00 hores. La cerimònia dels Mobile Learning Awards tindrà lloc en el marc del Mobile World Congress, el dijous dia 1 de març de 2018.

Els mSchools Mobile Learning Awards 2018 proposen dues modalitats de concurs:

Millors experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals, en què es seleccionaran les millors experiències i propostes d’aula desenvolupades pels docents i estudiants universitaris respectivament, i que tinguin com a objectiu l’ús innovador de les tecnologies digitals.

Escoles Innovadores en l’Aplicació de les Tecnologies Digitals, amb la finalitat de donar a conèixer les diferents vies d’integració de les tecnologies digitals a tots els centres docents de Catalunya, mitjançant unes propostes concretes de desenvolupament i implementació. També s’incorpora com a finalitat fer visibles les accions que les AMPA/AFA de les Escoles i Instituts de Catalunya duen a terme en el procés d’aplicació de les tecnologies digitals en el seu centre educatiu.

Més informació al següent enllaç: http://xtec.gencat.cat/ca/centres/alscentres/premis/concursos_mschools/mobilelearningawards/2018/

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies