Els alcaldes demanen a Rull un nou mapa acústic de l’aeroport

El passat 20 de setembre, l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras i Jorba, i el primer tinent d’Alcaldia de Territori de l’Ajuntament de Badia del Vallès, Rafael Moya Camarón, es van reunir amb el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull i Andreu, per tal de tractar diversos temes referents a l’Aeroport de Sabadell.

A la trobada, les tres poblacions van demanar l’actualització del mapa de soroll i de l’impacte de la contaminació acústica derivada de l’activitat de l’aeroport vallesà, un tema amb el qual va estar d’acord la Generalitat, juntament amb la revisió de les servituds de l’aeròdrom amb la col·laboració d’Aena.

D’altra banda, també van reivindicar la recuperació de la Comissió de Seguiment de l’Aeroport que va quedar suspesa l’any 2009 i que ara, les tres ciutats volen reprendre amb la participació d’entitats, associacions de veïns i veïnes i administracions públiques.

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull i Andreu, es va comprometre a distingir les zones més sensibles i analitzar si se superen els llindars de contaminació acústica. Rull va demanar a Barberà, Sant Quirze i Badia que identifiquin les zones de més contaminació acústica per tal de fer un estudi més acurat de la situació i buscar mecanismes per fer àgil la tramitació de llicències urbanístiques afectades per
les servituds de l’Aeroport.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies