El Sincrotró ALBA promou la formació professional dual

Dotze estudiants de formació professional dual de centres educatius de Catalunya s’han incorporat a la instal·lació científica per aprendre un ofici a la vegada que realitzen la seva formació.

Cerdanyola del Vallès, 1 de juny de 2017. Durant un any, combinaran els seus estudis de formació professional dual amb pràctiques remunerades al Sincrotró ALBA, ubicat a Cerdanyola del Vallès. Els estudiants ampliaran els seus coneixements en àrees com el desenvolupament d’aplicacions web, el disseny i la producció de fabricació mecànica, administració i finances, tècniques de laboratori i control de qualitat, instal·lacions frigorífiques i climatització, el manteniment elèctric o la prevenció de riscos.

L’ALBA acull estudiants de Formació Professional des del 2014. Les peculiars característiques de la instal·lació, a l’avantguarda científica, fan que sigui un entorn en què estudiants amb diferent formació puguin ampliar els seus coneixements. Mitjançant el seu programa de pràctiques per estudiants de formació professional i universitària, cada any atorga beques d’estudi a quasi trenta estudiants. Des de la seva posada en marxa el 2014, ja han passat per la instal·lació més de setanta estudiants, dels quals cinc han estat contractats a l’ALBA posteriorment.

“A més de formar i millorar la preparació laboral dels alumnes, creiem que aquests programes són un caldo de cultiu per cobrir possibles vacants en la nostra instal·lació o altres centres d’investigació”, segons Gastón García, subdirector del Sincrotró ALBA i responsable del programa d’estudiants de l’ALBA.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies