El Sincrotró ALBA obre de nou les seves portes a la ciutadania

El proper dissabte 20 de maig, entre les 09:00 i les 19:00, el Sincrotró ALBA celebrarà la seva 6a Jornada de Portes Obertes, l’ALBA Open Day, un dia per celebrar i acostar la ciència a grans i petits.

Les activitats s’organitzen al voltant d’un recorregut que permet veure els equips per on circulen els electrons, contemplar una secció del túnel d’acceleradors o conèixer de primera mà les peculiaritats i característiques d’aquesta instal•lació científica. A més a més, també hi ha previstes conferències, concursos, música i jocs.

Durant l’esdeveniment, més de 100 membres del personal científic i tècnic del Sincrotró ALBA explicaran als visitants què és un sincrotró, com funciona i per a què serveix. L’acte, que mobilitzarà més de 2.000 persones, també compta amb el suport de Protecció Civil.

La visita és gratuïta i té una durada d’1 hora amb 30 minuts aproximadament. És indispensable haver-se registrat amb anterioritat per aconseguir una de les prop de 3.000 entrades que el Sincrotró ALBA ha habilitat. Per inscripcions, consultar el web: https://www.albasynchrotron.es/ca/divulgacio/open-day/inscriu-te

L’ALBA Open Day 2017 està organitzat amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), l’Obra Social ”La Caixa”, el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat i la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies