El PSC del Vallès Occidental dóna suport a Pedro Sánchez

Transcribim el comunicat que ens ha enviat la Comissió Gestora de la federació del Vallès Occidental Sud

La Comissió Gestora del PSC de Sabadell dóna ple suport a Pedro Sánchez i a donar veu a la militància

La Comissió Gestora del PSC de Sabadell dóna ple suport al Grup Parlamentari Socialista al Congrés, amb el
Secretari General del PSOE al capdavant, en no donar recolzament ni actiu ni passiu a la continuïtat de les
polítiques del PP, i la decisió valenta d’explorar majories alternatives.

Davant els fets recents produïts al sí de la direcció federal del PSOE, el PSC de Sabadell es posa al costat del Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez, en la seva intenció de demanar al seu Comitè Federal que doni veu a la militància socialista. Això seria a través d’un procediment d’eleccions primàries del Secretari o Secretària General, i de la celebració del 39è Congrés Federal Socialista. «Ningú està facultat per parar això amb maniobres com la de la dimissió de part de la Comissió Executiva Federal», han dit.

La direcció socialista de Sabadell fa una crida a tots els militants, votants i simpatitzants, per a que participin amb els socialistes d’arreu de l’Estat per tal d’apuntalar la posició de fermesa davant el PP i els seus adlàters mediàtics. «NO és NO», han reiterat.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies