El PSC de Barberà escull nova Executiva Local

Ana del Frago, rep un ampli suport en la seva reelecció com a primera secretaria

El passat dilluns, 13 de març, va tenir lloc l’assemblea extraordinària local, on es va presentar l’informe de gestió del mandat 2012-2017. Cristina Conde, Secretaria d’Organització sortint, va fer una exposició de la feina feta, destacant les diferents eleccions que s’han realitzat en aquest període i les activitats pròpies de l’agrupació, posant èmfasis en els actes oberts a la ciutadania, amb diverses temàtiques, sota el nom de “Diàlegs per Barberà”. Es va sotmetre a votació i va rebre el 95% dels vots favorables.

Nova etapa
Ana del Frago, es va postular per la seva reelecció com a primera secretària del PSC de Barberà, i en la seva argumentació va afirmar que ” em sento amb força i amb il•lusió, per encetar una nova etapa amb l’objectiu d’arribar amb força al maig del 2019″.

La seva proposta està formada per 11 persones i estructurada en 5 eixos: Organització i Finances, Acció Política i Comunicació, Política Municipal, Relació amb la militància Formació i 2.0, i una forta aposta per les Polítiques Publiques.

L’Àrea de Polítiques Públiques, està dividida en 4 secretaries que engloben totes les àrees d’acció social: Habitatge, treball, esports, educació, discapacitats, igualtat, salut, benestar social, gent gran i medi ambient.

La seva composició conjuga l’experiència en la gestió de l’agrupació, el coneixement de la gestió dels òrgans institucionals i la incorporació de 4 noves persones. Complementen la comissió executiva els membres nats amb càrrecs a la federació, els consellers nacionals i el portaveu municipal.

Després de la seva presentació, es va sotmetre a votació i va ser aprovada amb el 86% dels vots favorables.

La nova comissió executiva aprovada per l’assemblea està formada per:

Primera Secretaria: Ana del Frago
Secretaria d’Organització i Finances: Carles Ortiz Guarch
Acció Política i Comunicació: Daniel González Cabrera
Política Municipal: Antonio Baez Balbuena i Xavier Garcès Trillo
Relacions amb la militància: Andrés Fuentes Ruiz
Formació, Activisme 2.0 i texit social: Joan Muñoz Altimira
Polítiques Públiques:
Habitatge- Treball- Esports: Pablo Pico Ramudo
Educació- Discapacitats: Mònica Maya González
Igualtat- Salut- Benestar Social: Manoli Arriaga Aznar
Gent Gran- Medi Ambient: Antonio Romero Castaño

 

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies