El Parc Taulí comunicarà les cites mèdiques per SMS de forma preferent a partir de l’abril

Com ja fan alguns centres d’atenció primària, l’hospital Parc Taulí començarà a comunicar a través de missatge de text (SMS) les cites de visites i proves programades.

Segons explica fonts de la corporació mèdica, el servei s’anirà implantant durant el primer semestre d’aquest any, tot i que no cobrirà les visites que es realitzen d’atenció primària al CAP Can Rull, i pel que fa a especialitats al CAP Sant Fèlix i al CAP Cerdanyola-Ripollet.

Tots els pacients dels qual hi hagi registrat el seu telèfon mòbil a la història clínica rebran un missatge SMS informant-los que a partir del mes d’abril serà la via exclusiva de comunicació de les seves cites. És a dir, aquells que rebin el missatge, i no sol·licitin seguir rebent les cites per carta, deixaran de rebre-les impreses. Per això fonts de la Corporació assenyalen que és molt important que l‘hospital Parc Taulí tingui el número de telèfon mòbil correcte i actualitzat.

Els usuaris que no hagin facilitat el seu número de telèfon i els que així ho prefereixin seguiran rebent les comuicacions en paper. Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a programacio@tauli.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies