El nou projecte pel colector de Can Gorgs enllestit

Ja ha estat lliurat el nou projecte per a l’acabament de les obres del sobreixidor del Torrent de Can Gorgs que s’havien iniciat l’any 2014 i que es van aturar per diversos imprevistos sorgits al subsòl dels terrenys on s’estaven realitzant. Aquest projecte té un pressupost total de 1.827.754,19 euros.

L’Ajuntament de Barberà ha preparat la modificació de crèdit necessària per disposar dels diners que haurà d’aportar per l’execució de les actuacions. Cal recordar que aquesta obra s’ha de realitzar en el terme municipal de Sabadell i que l’ha d’executar el consistori de la població veïna. (El projecte es financia per part dels dos ajuntaments: 45% Sabadell i 55% Barberà del Vallès, que es fa càrrec del 25% del que inicialment havia d’aportar l’Agència Catalana de l’Aigua, i que va revocar el seu compromís).

Ara, el projecte per finalitzar les obres del sobreeixidor s’ha d’aprovar i iniciar els tràmits d’adjudicació. Tanmateix, s’ha d’aprovar un annex al conveni entre els Ajuntaments de Barberà del Vallès, Badia i Sabadell que s’adapti al nou pressupost, el que suposa un seguit de tràmits amb terminis d’obligatori compliment que no es poden reduir. Per tant, el reinici de les obres es preveu que es porti a terme durant el primer trimestre de l’any 2018.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies