El Mercat Municipal Onze de Setembre engega els tallers-show cooking

mercatDurant diversos dies les instal—lacions del Mercat Municipal Onze de Setembre serà escenari de diversos tallers-show cooking a càrrec del conegut gastrònom, Quim Pellicer. El passat dia 5 de desembre, el cuiner va mostrar a un nombrós públic una de les primeres idees gastronòmiques per Nadal, un aperitiu format per salmó amb anet i vinagreta de tàperes amb torradeta i mantega de cibulet, i un primer plat de bisque de llagostins. Dijous, 12 de desembre, els plats canviaran. S’elaborarà niu d’Apfelstrudel. L’últim dia serà el 19 de desembre, on es realitzarà el segon plat format per bacallà a la mel i mostassa sobre parmentier de piquillo.

Amb aquest tallers, el Mercat Municipal vol dinamitzar a la ciutadania i a la seva clientela, així com oferir diferents propostes per que tothom pugui triar saborosos plats pel menú nadalenc.
Cada taller té un límit de 20 places, i un preu d’1euro. Les inscripcions s’han de realitzar en el Punt d’Informació del Mercat, a través del telèfon 93 718 91 63 o enviant un correu electrònic a: info@ficat.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Configuració de cookies
Política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies