El Departament d’Ensenyamen de la Generalitat incrementa l’oferta de Formació Professional al Vallès

La previsió del Departament d’Ensenyament de variació de l’oferta de cicles formatius de formació professional, per al curs 2017/2018, a la comarca implica l’increment de diversos cicles formatius.

Així es preveu que a Castellar del Vallès, l’Institut Castellar ofereixi el cicle formatiu de grau superior de paisatgisme i medi rural.

També es preveu ampliar l’oferta pública del cicle formatiu de grau superior d’animació d’activitats físiques i esportives amb dos nous grups: un a l’Institut Agustí Serra, de Sabadell, i un altre a l’Institut Santa Eulàlia, de Terrassa.

Pel que fa a Santa Perpètua de Mogoda, s’implantaran dos grups de cicles formatius a l’Institut Estela Ibèrica. D’una banda, s’oferirà el cicle formatiu de grau superior de transport i logística i d’una altra el cicle formatiu grau mitjà d’atenció a persones en situació de dependència.

Una característica comuna a tots aquests cicles és que s’oferiran en formació dual.

Cal recordar que el període de preinscripció per a batxillerat i cicles formatius de grau mitjà va del 16 al 24 de maig.

El període de preinscripció per a cicles formatius de grau superior és del 25 al 31 de maig.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies