El conseller de l’AMB, Fabi Díaz, destinarà els diners de les dietes a projectes socials

Esquerra Alternativa per Barberà CUP ha convocat una trobada dissabte al matí en la seva seu del carrer Santa Barbaran 18 on farà públiques les aportacions a projectes i lluites socials, de l’import de les dietes que el seu conseller, Fabi Díaz, ha percebut des del juliol 2015 fins desembre de 2016.

Des de l’EAB-CUP han organitzat una jornada informativa per dissabte al matí on “des de l’assemblea de l’EAB-CUP (Junts per Barberà) farem públiques les aportacions a projectes i lluites socials, fruit del retorn social que fem de les dietes ingressades pel conseller metropolità, Fabià Díaz-Cortés, des del juliol de 2015 fins el desembre de 2016. Les aportacions, que seran de 600€ cadascuna, aniran destinades a les companyes de “Càrnies en Lluita” i “Som 27 i Més” i a la iniciativa comunicativa i cooperativista del diari “Jornada”.L’assistència a 7 consells metropolitans i 5 comissions informatives de l’Àrea Metropolitana de Barcelona han suposat uns ingressos bruts en dietes de 2.555€, que un cop descomptats impostos, desplaçaments i despeses del propi acte, suposen 1.800€ a destinar a projectes i lluites socials”.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès, a través del govern municipal, està representat amb dues persones a l’Àrea Metropolitana de Barcelona: l’alcadessa Sílvia Fuster (adscrita al grup metropolità de la Plataforma Ciutadana per Barberà), i el regidor de Territori i Medi Ambient, Fabi Díaz (adscrit al grup metropolità de la CUP-Poble Actiu). L’assistència a cada consell metropolità suposa unes dietes de 265€ i, l’assistència a cada comissió informativa, unes dietes de 145€. Aquests ingressos per dietes l’assemblea de l’EAB-CUP ja va establir que anirien destinades a projectes i lluites socials, responent a la manera de fer política de l’EAB-CUP. L’assistència a 7 consells metropolitans i 5 comissions informatives de l’Àrea Metropolitana de Barcelona han suposat uns ingressos bruts en dietes de 2.555€, que un cop descomptats impostos, desplaçaments i despeses del propi acte, suposen 1.800€ a destinar a projectes i lluites socials.

Per tenir més informació:

Assemblea EAB-CUP. dissabte 15 de juliol a les 11:00 hores al carrer Santa Barbera 18 de Barberà del Vallès

 

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies