El conseller de l’AMB, Fabi Díaz, destinarà els diners de les dietes a projectes socials

Esquerra Alternativa per Barberà CUP ha convocat una trobada dissabte al matí en la seva seu del carrer Santa Barbaran 18 on farà públiques les aportacions a projectes i lluites socials, de l’import de les dietes que el seu conseller, Fabi Díaz, ha percebut des del juliol 2015 fins desembre de 2016.

Des de l’EAB-CUP han organitzat una jornada informativa per dissabte al matí on “des de l’assemblea de l’EAB-CUP (Junts per Barberà) farem públiques les aportacions a projectes i lluites socials, fruit del retorn social que fem de les dietes ingressades pel conseller metropolità, Fabià Díaz-Cortés, des del juliol de 2015 fins el desembre de 2016. Les aportacions, que seran de 600€ cadascuna, aniran destinades a les companyes de “Càrnies en Lluita” i “Som 27 i Més” i a la iniciativa comunicativa i cooperativista del diari “Jornada”.L’assistència a 7 consells metropolitans i 5 comissions informatives de l’Àrea Metropolitana de Barcelona han suposat uns ingressos bruts en dietes de 2.555€, que un cop descomptats impostos, desplaçaments i despeses del propi acte, suposen 1.800€ a destinar a projectes i lluites socials”.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès, a través del govern municipal, està representat amb dues persones a l’Àrea Metropolitana de Barcelona: l’alcadessa Sílvia Fuster (adscrita al grup metropolità de la Plataforma Ciutadana per Barberà), i el regidor de Territori i Medi Ambient, Fabi Díaz (adscrit al grup metropolità de la CUP-Poble Actiu). L’assistència a cada consell metropolità suposa unes dietes de 265€ i, l’assistència a cada comissió informativa, unes dietes de 145€. Aquests ingressos per dietes l’assemblea de l’EAB-CUP ja va establir que anirien destinades a projectes i lluites socials, responent a la manera de fer política de l’EAB-CUP. L’assistència a 7 consells metropolitans i 5 comissions informatives de l’Àrea Metropolitana de Barcelona han suposat uns ingressos bruts en dietes de 2.555€, que un cop descomptats impostos, desplaçaments i despeses del propi acte, suposen 1.800€ a destinar a projectes i lluites socials.

Per tenir més informació:

Assemblea EAB-CUP. dissabte 15 de juliol a les 11:00 hores al carrer Santa Barbera 18 de Barberà del Vallès

 

Deixa un comentari