El Consell Comarcal fomenta l’esport en edat escolar a través de diverses actuacions

La Comissió Permanent del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat la signatura d’un conveni de col•laboració entre l’ens comarcal i els tres Consells Esportius del Vallès Occidental, per contribuir en el foment, la promoció i l’organització de l’esport escolar a la comarca. En aquest marc, una de les primeres accions ha estat l’aprovació d’un conveni de col•laboració entre el Consell Esportiu del Vallès Occidental Sabadell i l’empresa Condis Supermercats.

El conseller delegat d’Esports del Consell Comarcal, Josep Beltran, ha dit que “des de la institució estem engegant diferents iniciatives per impulsar l’esport, especialment en edat escolar, i alhora estem treballant en diferents convenis amb altres empreses per establir llaços i col·laboracions” i ha afegit que “mitjançant aquestes pràctiques volem fomentar un estil de vida saludable entre els més petits”.

L’acord de col·laboració el signen el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez; la presidenta del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sabadell, Marisol Martínez; el president del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, Daniel Nart i el president del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud, Francisco Blanco.

Aquests convenis tenen l’objectiu d’establir un règim de col·laboració entre el Consell Comarcal i els Consells Esportius del Vallès Occidental per tal de contribuir al foment, la promoció i l’organització de l’esport escolar en els centres públics, privats i concertats de la comarca, així com promocionar nous esports entre la població en edat escolar i emprar aquestes pràctiques per a la difusió de l’educació en valors i per a l’adquisició d’hàbits saludables.

En aquest marc, s’està treballant en l’establiment de convenis col·laboratius entre els Consells Esportius i diverses empreses. Condis Supermercats comparteix la voluntat de contribuir al foment de l’esport i considera la col·laboració entre les parts com una oportunitat per promoure les seves polítiques de Responsabilitat Social Corporativa, participant en la Diada de l’Esport organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Sabadell que es celebrarà el dissabte 2 de juny de 2018 a Sabadell.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies