El Cementiri de Barberà preparat per acollir la visita de veïns i veïnes en una nova jornada de Tots Sants

La instal·lació obrirà les seves portes des de les 9 del matí a les 18h. A més, s’ha habilitat un autobús per facilitar l’accés al cementiri.

El proper dimecres, 1 de novembre, dia de Tots els Sants, el Cementiri de Barberà del Vallès estarà obert de forma ininterrompuda des de les 9 del matí a les 18h de la tarda, ampliant així l’horari habitual.

Durant la jornada el cementiri comptarà amb personal municipal per donar suport a les persones amb mobilitat reduïda, tanmateix faran feines de neteja i de suport a qui ho necessiti. Destacar durant aquests dies, la Regidoria de Territori i Medi Ambient s’ha encarregat de realitzar diverses actuacions per facilitar l’accés de la ciutadania.

Pel que fa als treballs de manteniment, tant el servei de neteja viària municipal com el de la Brigada Municipal, han fet tasques de reforç a la feina que ja es ve desenvolupant setmanalment en matèria de residus i condicionament dels espais enjardinats. Tanmateix s’han realitzat repassos de jardineria, paleteria i pintura de nínxols, i arranjament del sauló.

En matèria de mobilitat s’han reforçat els horaris, ampliant-los durant tota la jornada, i s’ha habilitat un microbús per facilitar l’accés al Cementiri. El recorregut d’aquest microbús serà el de la línia L-1, amb el canvi de la parada final de Baricentro per la del Cementiri, i amb els horaris següents:
– Pl. Espanya – Cementiri: 09h ————- Cementiri – Pl. Espanya: 09.30h
– Pl. Espanya – Cementiri: 10h ————- Cementiri – Pl. Espanya: 10.30h
– Pl. Espanya – Cementiri: 11h ————- Cementiri – Pl. Espanya: 11.30h
– Pl. Espanya – Cementiri: 12h ————- Cementiri – Pl. Espanya: 12.30h
– Pl. Espanya – Cementiri: 13h ————- Cementiri – Pl. Espanya: 13:30h
– Pl. Espanya – Cementiri: 16h ————- Cementiri – Pl. Espanya: 16:30h

Com ja és habitual l’Ajuntament de Barberà del Vallès recomana utilitzar el transport públic.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies