El boom del running

El boom del running, les carreres populars i la pràctica d’esport al carrer ja és una realitat consolidada. Els ‘atletes urbans ‘ canvien de sabatilles una vegada cada 9 mesos, freqüència molt superior a la d’anys precedents (una vegada cada 18-24 mesos). A més, adquireixen gadgets tecnològics. Així ho constaten les dadas de Leksport.com, una botiga on-line, després d’analitzar les vendes dels darres 5 anys. Les seves xifres també revelen que el nombre de corredors s’han quintuplicat en els darrers 10 anys.

L’ús intens, les característiques personals i de tipus de disciplina que practiquen influeixen en l’elecció de les sabatilles i el seu desgast. Existeixen corredors de trail running i de running, a més de molts altres que combinen ambdues disciplines. Depèn del terreny en el qual entrenen els runners opten per un tipus de sabatilla o altra. Això és més patent  en els que practiquen trail running ja que el seu rendiment està molt condicionat a la tracció i a l’adherència del calçat.

Pel que fa als gadgets, els runners compren almenys dos nous dispositius a l’any. Els aparells més populars són els rellotges amb GPS integrat i els pulsòmetres.

”Els auriculars per escoltar música continuen essent un clàssic entre els corredors, mentaré que les mini càmeres de vídeo d’alta definició estan guanyan popularitat”

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies