El barberenc Oriol Pino membre de l’equip “Bojos per la Física” que participarà en el concurs mundial “Beamline for Schools”

L’Oriol Pino, un barbarenc que ha estat seleccionat pel programa de la Fundació La Pedrera “Bojos per la Física” (http://bojosperlafisica.ifae.es/), un programa que busca als 25 joves de tota catalunya que més els hi agrada, en aquest cas la física, i els hi ofereix un any de cursos amb doctors i professors d’alt nivell del nostre país i també internacionals.

L’Oriol ens explica que: “Com a projecte, tot el grup hem decidit presentar-nos al concurs mundial anomenat “Beamline for Schools” ( http://beamline-for-schools.web.cern.ch/ ) que tindrà lloc al CERN, l’accelerador de partícules de Ginebra. És per a nosaltres un orgull poder presentar-nos i competir amb alts grups de caire internacional i de gran nivell i, també, com a part del concurs hem elaborat un vídeo de presentació i de motivació, el qual està penjat a les plataformes digitals: https://youtu.be/6vPh1_IluS8 “

Per tal de poder aconseguir el seu objectiu, l’Oriol Pino ens ha explicat que: “Per poder arribar a Ginebra i realitzar els nostres experiments a l’accelerador necessitem la col•laboració de la nostra societat i per això demanem la màxima difusió d’aquest vídeo, ja que hem d’arribar a molta gent. És per això que demanem també la col•laboració de les nostres ciutats perquè ens ajudin en aquesta difusió i també en aquest reconeixement ja que sóc el primer i únic barbarenc seleccionat en aquest programa. Agraïríem molt la vostra colaboració”

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies