Diada sense Banderes

Durant els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunyaa Barberà el govern de l’Ajuntament de la nostra ciutat ha decidit que no onegin les banderes oficialsnomés  han deixat la de la Vila, ni la Senyera, ni l’Espanyola, ni l’Europea.

Pot ser per les desavinences entre els diferents grups que conformen el govern i per tal de no arribar a un mínim acord de respecte institucional tal i com li correspon a una institució local es baixen les banderes i es manté un pacte de govern sense denominador comú.

Només hi ha una cosa clara després de 3 any i mig de govern, la incapacitat de gestionar les diferencies, integrar la diversitat, respectar als que opinen diferent i sobre tot treballar per la ciutat i per la ciutadania en el seu conjunt.

Aquest acte és un exemple clar que el govern No és un, sinó dos o tres segons escoltes a un grup o altres, cadascun va pel seu camí i les desavinences es manifesten en una ocasió tant especial com la Diada.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies