Descens de l’atur durant aquest mes de desembre

El passat mes de desembre va tancar amb 330.725 demandants d’ocupació considerats desocupats inscrits a les oficines del Servei Públic d’Ocupació a la demarcació de Barcelona, segons el darrer informe mensual de l’atur registrat als municipis i comarques barcelonines, elaborat per la Diputació de Barcelona.

Aquesta xifra és un 2,1% inferior (-6.992) a la de demandants del mes anterior, i 12,5% inferior (-47.172) a la de demandants del mateix mes de l’any anterior.

Es dóna un descens mensual de l’atur registrat on destaquen les dones (-4.780), els menors de 25 anys (3.358), i el sector serveis (-3.530).

Per comarques, Vallès Oriental, Baix Llobregat, Maresme, i Berguedà obtenen les baixades percentuals de l’atur mensual més importants.

La variació al llarg del 2016 reflexa els descens més important dels darrers anys (12,5%), sent la demarcació on més cau l’atur en nombres absoluts el 2016, i percentualment també la primera d’entre les que tenen més de mig milió d’habitants.

 

Atur_Desembre_2016

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies