Creu Roja Sabadell ofereix formació i orientació laboral a majors de 45 anys

Creu Roja Sabadell ha iniciat un nou projecte d’ocupació per a persones majors de 45 anys. D’aquesta manera, l’entitat humanitària torna a apostar per fer costat a un dels col·lectius més castigats pels actuals índexs d’atur. Creu Roja ofereix formació en diferents camps, a més d’orientació laboral per a facilitar la cerca de feina. Sota el nom de Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social (POISES), el projecte ha obtingut molt bons resultats d’inserció entre els participants d’edicions anteriors.

El programa POISES, cofinançat pel Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball, s’adreça a persones majors de 45 anys, amb permís de treball i ganes de reinserir-se al mercat laboral. Creu Roja ofereix durant aquest curs tres formacions: logística amb carnet de carretoner, atenció al client i vendes en l’àmbit del comerç amb manipulació d’aliments i neteja industrial. Totes aquestes formacions van de la mà de diferents empreses de la ciutat.

Actualment, les inscripcions pel curs estan obertes i es poden fer a través del telèfon 937265555. Els diferents programes d’ocupació de Creu Roja Sabadell van tancar el 2017 amb una seixantena d’insercions. El programa per a majors de 45 anys va atendre un total de 88 usuaris.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies