Creu Roja Sabadell ofereix formació i orientació laboral a majors de 45 anys

Creu Roja Sabadell ha iniciat un nou projecte d’ocupació per a persones majors de 45 anys. D’aquesta manera, l’entitat humanitària torna a apostar per fer costat a un dels col·lectius més castigats pels actuals índexs d’atur. Creu Roja ofereix formació en diferents camps, a més d’orientació laboral per a facilitar la cerca de feina. Sota el nom de Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social (POISES), el projecte ha obtingut molt bons resultats d’inserció entre els participants d’edicions anteriors.

El programa POISES, cofinançat pel Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball, s’adreça a persones majors de 45 anys, amb permís de treball i ganes de reinserir-se al mercat laboral. Creu Roja ofereix durant aquest curs tres formacions: logística amb carnet de carretoner, atenció al client i vendes en l’àmbit del comerç amb manipulació d’aliments i neteja industrial. Totes aquestes formacions van de la mà de diferents empreses de la ciutat.

Actualment, les inscripcions pel curs estan obertes i es poden fer a través del telèfon 937265555. Els diferents programes d’ocupació de Creu Roja Sabadell van tancar el 2017 amb una seixantena d’insercions. El programa per a majors de 45 anys va atendre un total de 88 usuaris.

Deixa un comentari