Creu Roja Sabadell busca persones voluntàries per a la campanya de joguines d’hivern

Creu Roja Sabadell busca persones voluntàries que vulguin participar al projecte ‘Joguina educativa’ que cada any fa arribar joguines als infants de famílies amb més dificultats econòmiques. La campanya es posa en marxa el mes de novembre i necessita d’un gruix important de voluntaris i voluntàries que participin en la difusió de la campanya, obtenció de les joguines, muntatge de lots i el seu posterior repartiment. La campanya, gestionada per Creu Roja Joventut, espera recollir 3.500 joguines.

Les persones interessades en fer de voluntàries es poden posar en contacte amb l’assemblea de Creu Roja Sabadell, al carrer Marquès de Comillas, 97, al telèfon 937265555, o al correu lydia.garcia@creuroja.org. Pel que fa a la ciutat de Sant Quirze, es poden adreçar a l’oficina de l’OAC situada a la Plaça de la Vila o al correu paula.perales@creuroja.org . Els voluntaris i voluntàries han de tenir, com a mínim, 16 anys. La campanya s’estendrà aquest any també a Barberà del Vallès, a més de Sant Quirze del Vallès i Sabadell. Properament, Creu Roja informarà a través dels seus canals habituals sobre els punts de recollida de les joguines i el gran recapte.

Cal recordar que el voluntariat és peça clau en el desenvolupament dels projectes de la Creu Roja. En aquest sentit, l’any passat van fer possible la campanya una quarantena de persones voluntàries. L’organització farà, en les pròximes setmanes, una crida a la ciutadania i al teixit empresarial per a participar en la recollida de joguines.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies