Creu Roja Sabadell agraeix la solidaritat de la ciutadania

 L’entitat ha recollit més de mig miler de peces de roba arran de la crida en favor del col·lectiu sense llar.

 Creu Roja ja no necessita més donacions després de l’allau de roba rebuda.

Creu Roja vol fer una agraïment a la ciutadania arran de les mostres de solidaritat rebudes en forma de donació de roba. Tot plegat, després que l’entitat fes una crida através de les xarxes socials el 7 de gener passat.

L’organització humanitària ha recollit més de mig miler de peces de roba d’hivern pelsseus projectes de sensellarisme, per la qual cosa ja no en necessita més. Creu Rojademanava, sobretot, roba d’home com ara jaquetes, anoracs, jerseis gruixuts ipantalons. I és que el perfil de la majoria d’usuaris que atén en el marc d’aquestsprojectes són homes.

Creu Roja està donant la roba recollida al col·lectiu que viu al carrer o en infrahabitatges. Ho fa en el marc dels projectes de sensellarisme que porta a terme l’entitat i que s’intensifiquen davant la davallada de les temperatures de l’hivern.

Recollida en una quinzena d’establiments

La crida de roba que ha fet Creu Roja Sabadell es tancarà en una quinzenad’establiments associats a Sabadell Comerç Centre que faran recollida de roba d’hivern fins el dissabte 19 de gener. Creu Roja vol agrair la col·laboració d’aquestesbotigues que han decidit sumar-se a la iniciativa impulsada per Sabadell Comerç Centre.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies