Continua el treball de les xarxes locals d’Escola Nova 21 impulsades per la Diputació de Barcelona

  • Gairebé 600 docents dels 265 centres adherits al Programa Escola Nova 21, participaran en aquestes trobades

Des de finals de novembre a gener s’està celebrant la 4a ronda de trobades de les 31 Xarxes Locals Escola Nova 21 (XLEN21) impulsades per la Diputació de Barcelona. Aquest dimarts es reuneixen les Xarxes locals de l’Hospitalet de Llobregat, la Xarxa local del Vallès Oriental Oest i la Xarxa local del Llobregat Nord.

El principal objectiu d’aquestes trobades és aprofundir en el significat, les característiques i les funcions de la visió d’un centre educatiu, l’element que reflecteix el consens de la comunitat educativa sobre com ha de ser aquest i implica tothom en una direcció clara i compartida.

Durant les trobades es treballa a partir de preguntes quina relació hi ha entre la visió i el projecte educatiu de centre, la vinculació amb el marc d’escola avançada, quines característiques té aquesta visió, per a què serveix o com es dona a conèixer, entre d’altres.

Gairebé 600 docents dels 265 centres adherits al Programa Escola Nova 21, participaran en aquestes trobades que es basen en l’aprenentatge col·laboratiu.

Amb la participació en aquest programa, la Diputació de Barcelona dona resposta a tots els centres que han adoptat el compromís d’avançar en la innovació educativa adherint-se al programa Escola Nova 21 i donar rellevància al món local en els processos d’innovació i canvi educatiu.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies