Conferència per sensibilitzar i eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia

Ahir, 28 de juny, l’associació ACORD en col·laboració amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès va organitzar una conferència per commemorar el Dia Mundial de l’Orgull LGBTIQ, que va tenir lloc a la Biblioteca Esteve Paluzie.
L’acte va ser presentat per la Regidora de Programes per a Col·lectius Socials, la Mireia Sánchez Pi, i la conferència va anar a càrrec del Fiscal de Serveis de Delictes d’Odi i Discriminació de la Fiscalia Provincial de Barcelona, Miquel Ángel Aguilar, la Secretaria responsable de l’Àrea LGTB de la Generalitat de Catalunya, Maria Lluïsa Jiménez Gusi i la directora de l’entitat ACORD, Gemma Sánchez Ruiz. L’objectiu de la conferència era donar a conèixer la Llei 11/2014 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, que va ser aprovada pel Parlament de Catalunya a l’octubre de 2014 i el que suposa la seva implementació per tota la societat, tant per les institucions públiques com per la societat civil.
La norma, pionera a l’Estat Espanyol, suposa un avenç de la tolerància, la convivència i reconeixement de la diversitat d’orientació sexual i identitat de gènere.

IMG_3681P1010957

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies