Comença la temporada d’estiu a les piscines de Barberà

Els barbarecs I les barbarenques ja poden gaudir de les piscines exteriors de Can Llobet cada dia de la setmana en horari de 10.30 a 20h fins el dimarts 11 de setembre inclòs.

El preu de l’entrada puntual d’un dia es manté en 4,50€ per a persones adultes.

Els infants i joves d’entre 4 i 17 anys, gent gran, pensionistes i persones amb diversitat funcional tenen un descompte en el preu de l’entrada (3 euros). Cal recordar que no s’admet el pagament en efectiu degut a l’aplicació de la Llei de Transparència i Seguretat en l’Administració Pública.

Existeixen diverses opcions d’abonament per a les persones interessades; els abonaments de temporada sencera, abonament per mesos (juliol, agost) o els abonaments de 10 passis a preus especials. Les persones amb abonament total poden accedir amb el carnet de soci/a sense cap càrrec.

Els abonaments es poden adquirir a la recepció de la IEM Can Llobet de dilluns a divendres o de Maria Reverter de dilluns a diumenge en horari d’atenció al públic.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies