CCOO i UGT del Vallès Occidental criden a l’Aturada de País

CCOO i UGT condemnem les actuacions repressives i desmesurades de les forces de seguretat per impedir les votacions durant la jornada de l’1-O. Una actuació lamentable i molt greu per a la democràcia del nostre país.

Es per això, que en el marc de la Taula per la Democràcia de Catalunya, plataforma unitària de les entitats socials catalanes, hem decidit convocar una Aturada de País per demà dia 3 d’octubre.

Fem una crida a les diferents mobilitzacions, a les aturades parcials, totals i a les concentracions que tindran lloc a la tarda a Manresa, Sabadell i Terrassa.

El que va succeir ahir ha de tenir una resposta unitària com la que reflexa la Taula per la Democràcia, del conjunt de la societat catalana, d’una manera pacífica i democràtica i per això interpel·lem als treballadors, treballadores, empreses, institucions, associacions i al conjunt de la ciutadania del Vallès occidental i la Catalunya Central.

Fem una crida al conjunt de les organitzacions polítiques i socials del conjunt de l’Estat espanyol a obrir els espais de diàleg per trobar una solució al bloqueig institucional per garantir el dret a decidir del poble de Catalunya, un espai que el Partit Popular ha tancat inhabilitant-se per governar el país.

Ara més que mai hem de cridar al civisme, el diàleg i la unitat dels treballadors i treballadores de Catalunya i del conjunt de la societat plural catalana.

Ara hem de fer possible que la força de la mobilització de la societat plural i diversa de Catalunya tingui una expressió unitària per garantir de manera ferma la cohesió social front qualsevol espai de dualització social o fractura que trenqui el marc de convivència i un principi fonamental dels que van fundar la nostra organització: Catalunya, un sol poble, és català el qui viu i treballa a Catalunya.

Concentracions

MANRESA Plaça de l’Ajuntament a les 18 h

SABADELL Plaça Sant Roc a les 18 h (possible canvi d’hora)

TERRASSA   Portal de Sant Roc a les 18 h (possible canvi d’hora)

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies