Busca els Reis i marxa de creuer amb la Campanya de Nadal dels comerciants de BCU

El passat divendres, la plaça de la Vila de Barberà del Vallès, va acollir la presentació de la Campanya de Nadal de Barberà Comerç Urbà(BCU), “Busca el Rei”.

15250815_10154749916644250_8174281568032914687_oEnguany la imatge i el fil conductor de la campanya són els Reis Mags i amb ells s’haurà de comptar per si es vol aconseguir el premi final.

Des del passat 2 de desembre i fins el 5 de gener els comerços adherits distribuiran entre els seus clients unes butlletes numerades amb tres espais on els comerços posaran el seu segell, fins un total de tres a cada butlleta, dit d’una altra manera, les butlletes per a ser vàlides hauran de portar tres segells, un  per a cada rei, al·legòricament, la butlleta blanca, la rossa i la negra. A diferència d’altres anys, aquestes butlletes no s’hauran de dipositar en cap urna, cadascú les haurà de guardar i portar-les a sobre el dia 14 de gener per la tarda, a la plaça de la Vila, que mentre se celebra una nova xocolatada, es realitzarà el sorteig i traient unes boles numerades s’obtindrà el número de la butlleta guanyadora. El propietari portador de la butlleta haurà d’estar present a la plaça de la Vila per obtenir el premi, en cas que no hi sigui s’extrauran uns altres números i així fins que la butlleta que s’extregui, com a guanyadora, el seu propietari o propietària estigui present a la plaça.

El premi d’enguany, gentilesa de Grup Salvatella (9Serlons i Restaurant Can Salvatella), és un creuer per la Mediterrània.

img_1590L’acte de presentació va comptar amb l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Silvia Fuster, acompanyada  del regidor de Comerç i Turisme , senyor Pere Pubill, que conjuntament amb el president de BCU, Alfonso Alharilla, varen compartir la tarda amb molts veïns i veïnes presents que van gaudir d’una magnífica xocolatada. Juntament amb el vas de xocolata es va lliurar un número per participar en el sorteig de dues paneres cedides pel Mercat Onze de Setembre i per Barberà Comerç Urbà.

 

 

 

 

Nadal16BCU27x42

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies