Barberà en Comú presenta la seva candidatura

Barberà en Comú representa l’espai de referència de Catalunya en Comú al nostre municipi. Format per Esquerra Unida i Alternativa, Iniciativa per Catalunya Verds, persones inscrites a Catalunya en Comú però també per persones a títol individual que participen de diferents espais i projectes de la ciutat.

La candidatura està encapçalada per la Rosa Cabeza, una dona jove, del municipi, il·lustradora i treballadora precària en l’àmbit de la indústria farmacèutica, amb una llarga experiència de tradició de lluita i participació en el municipi.

Aquest espai no és “nou”, és la continuïtat d’una llarga tradició al municipi, a Catalunya, els municipis populars del PSUC que aquest any commemoren 40 anys d’ajuntaments democràtics.

Barberà en Comú apostem per defugir de les lògiques de partit i suma de sigles, i apostem per consolidar un espai que sigui radicalment democràtic, i que aglutini l’esquerra transformadora. Volem construir un front popular d’esquerres per la majoria treballadora.

Som un projecte plural, cohesionador, inclusiu i paritari, som gent comuna que vol engegar un projecte àmplies majories d’esquerres a Barberà.

Barberà en Comú

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies