Barberà del Vallès s’estrena al certamen Viles Florides i és distingida amb tres Flors d’Honor

  • El reconeixement és a iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya i de l’Agència de Turisme

Barberà ha participat per primer cop, aquest any, al certamen Viles Florides i ha estat distingida amb tres Flors d’Honor. La gala de lliurament de les Flors d’Honor es va portar a terme divendres 22 de setembre a Mollet i el guardó va ser recollit per Fabià Díaz-Cortés, regidor de Territori i Medi Ambient de l´Ajuntament de Manresa.

Aquest reconeixement, que és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i l’Agència Catalana de Turisme (ATC), posa en valor l’aposta que fan els pobles i ciutats per la qualitat dels seus espais verds i l´ornamentació amb flors, tant de l’espai públic com privat. També es tenen en compte altres aspectes, com ara la participació ciutadana i la sostenibilitat en la gestió del verd.

El projecte de Viles Florides és obert a tothom i poden participar municipis així com qualsevol col·lectiu, empresa o particular amb sensibilitat vers la natura i la cura dels espais verds. Per això, a banda dels reconeixements institucionals als municipis, durant la gala s’ha premiat també aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, han estat un exemple a seguir. En aquesta edició s’ha lliurat per primer cop el premi a la Millor Rotonda Florida de Catalunya, que ha anat a parar a mans de la rotonda Peracaula de Sant Joan les Fonts. El Poble Espanyol també ha vist reconeguda la seva tasca per l’organització del Festival de Flor en Flor.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies