Barberà a les fosques

El passat dimarts dia 9 d’abril els veïns i veïnes de Ronda Santa Maria 213 es van aixecar a les fosques. La companyia de la llum havia decidit tallar el subministrament elèctric a tot l’edifici i des de llavors  fins al moment de la redacció d’aquesta noticia les famílies que allà resideixen es troben sense calefacció i sense poder fer el menjar ja que tota la casa funciona amb electricitat. Però el més greu és que moltes d’aquestes famílies són joves amb nens petits que necessiten la calefacció, l’aigua calenta i escalfar el biberó.

Aquest matí han tornat a manifestar-se a la Plaça de la Vila per demanar a l’Ajuntament mesures per solucionar el problema, segons una de les afectades la companyia de la llum està disposada a posar-li de nou els comptadors i des de serveis socials, segons l’han manifestat l’assistent social, s’està treballant per solucionar la problemàtica, però els dies van passant i els nens són petits i algun d’ells ja comencen a patir les conseqüències.

Segons ens han informat la causa del tall de subministrament es degut a la manca de pagament per part de l’empresa gestora de l’edifici i als ponts en els comptadors tant de l’escala com de molts dels seus inquilins.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies