Badia del Vallès presenta l’exposició ‘Actuem amb energia’

Fins al 17 d’octubre, la biblioteca Vicente Aleixandre de Badia del Vallès, acull l’exposició interactiva Actuem amb energia per fomentar un ús eficient de l’energia en la vida quotidiana i consells per afavorir accions i mesures d’estalvi en el seu consum.

L’exposició, organitzada per la Diputació de Barcelona, mostra, mitjançant consells pràctics, que un ús eficient de l’energia a les nostres llars permet mantenir una bona qualitat de vida i un bon nivell de confort, alhora que comporta un benefici important per al medi ambient i una bona estratègia en la lluita contra el canvi climàtic.

La mostra consta de cinc àmbits que introdueixen gradualment diferents conceptes vinculats a l’energia: com es genera, dades i curiositats sobre el consum, accions que podem desenvolupar per a aconseguir un bon estalvi energètic i consells de com ens hi pot ajudar el nostre municipi.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies