Badia del Vallès ja disposa del Pla de mobilitat urbana sostenible

El diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, ha lliurat a l’alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, el Pla de mobilitat urbana sostenible, un document bàsic per a configurar les estratègies de mobilitat sostenible del municipi, eminentment residencial i homogeni.

L’objectiu d’aquest document és el de configurar les estratègies de mobilitat urbana de Badia, un document que s’ha de revisar cada 6 anys. Per dur-ho a terme, s’analitzen l’accessibilitat i la mobilitat de les persones (a peu, en bicicleta i en vehicle privat), el trànsit i la seguretat viària, el transport públic de viatgers (col·lectiu i servei de taxi), els aparcaments, els accessos als polígons industrials, el consum energètic i les emissions associades dels vehicles. I es defineix un model futur de mobilitat sostenible, basat en la qualitat de vida, la integració social, un desenvolupament econòmic sostenible i la minimització dels consums energètics del conjunt dels sistema de transport.

En el cas de Badia del Vallès, l’estructura territorial del municipi és dominada per la presència de grans infraestructures de transport de passatgers i mercaderies que travessen el territori (C58, AP7, tren a Barberà del Vallès).

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies