Associació Àmbit B30 organitza una jornada de treball

L’Associació Àmbit B30 organitza pel proper 25 d’octubre a la Cambra de Comerç de Sabadell una jornada de treball per debatre sobre els “Factors claus per a un sector productiu competitiu.

En la jornada es pretén que s’obri un espai de debat i participació sobre tres factors claus per a la competitivitat de l’àmbit B30: aconseguir una xarxa de ciutats i una mobilitat àgil que respongui a la realitat del trànsit de mercaderies i persones, la innovació com a element prioritari en la competitivitat de l’economia i l’enfortiment de la indústria com a sector clau per al desenvolupament econòmic i la generació d’ocupació.

Un dels objectius fundacionals de Àmbit B30 és la millora de la competitivitat del territori com element clau que garanteixi i millori les opotunitats per als ciutadans que hi viuen i treballen en aquest àmbit territorial.

 

ambitB30_diptic_jornada_2016

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies