Ajuts per a la rehabilitació d’habitatges

En marxa les subvencions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en quatre àmbits de rehabilitació d’habitatges: conservació, millora de la qualitat i de la sostenibilitat, accessibilitat i actuacions d’habitabilitat. Els ajuts cobreixen d’un 35% a un 50% de les obres i un màxim de 5.000 euros, segons el cas.

El programa de rehabilitació en edificis d’habitatge que ha endegat el Consorci Metropolità de l’Habitatge de l’AMB engloba quatre àmbits d’actuació amb subvencions del 35% al 50% del total del pressupost de les obres, i a més es poden agrupar i acumular en varis casos. Poden optar a les subvencions tots els edificis anteriors a 1981 i alguns edificis més recents que presentin problemes d’accessibilitat i habitabilitat greus.

Les actuacions de rehabilitació de fonaments o façanes tenen un límit de 2.000 euros per habitatge o un 35% del total. Les actuacions per a la millora de la qualitat i la sostenibilitat poden gaudir del 35% de l’obra i fins a 5.000 euros. Les actuacions de millora d’accessibilitat, amb instal·lació d’ascensors o supressió de barreres, tenen una subvenció del 50% de l’obra i fins a 4.000 euros; i les actuacions d’habitabilitat, amb l’adequació d’instal·lacions, tenen una subvenció del 50% de l’obra fins a un límit de 3.000 euros.

El cost subvencionable està constituït pel pressupost de les obres, els honoraris dels facultatius, la redacció de projectes, informes tècnics i altres certificats, i no inclou el cost dels tributs.
Les subvencions poden sol·licitar-se fins al 31 de gener de 2017.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies