Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya

Aquesta setmana informavem de l’acord d’ABCcat i PIMEComerç per treballar plegats en defensa del comerç català de proximitat.
Ambdues organitzacions mantindrem la nostra autonomia i personalitat pròpia.
Aquest acord comporta la nostra voluntat d’unificar criteris a les taules de representació institucional que hi som presents, així com en la interlocució en nom dels associats davant de les diferents administracions.
Entenem que aquesta iniciativa d’ABCcat i PIMEComerç, les organitzacions més representatives del nostre comerç, només fa que enfortir i coordinar la voluntat dels respectius associats, èn totes les decisions relatives a representar, defensar els drets i interessos del comerç de proximitat d’àmbit català.
En paraules d’Àlex Goñi, president de PIMEComerç, “sumar forces ens ajudarà a afrontar amb més garanties d’èxit un moment de canvis transcendentals, no només per al comerç, també per al model de societat, com l’actual”.
Així mateix, Jordi Vilaprinyó, president d’ABCcat ha afirmat que “aquesta és una entesa que reforçarà la veu dels nostres associats, i que ha estat possible perquè totes dues organitzacions tenim un mateix model de comerç al cap, i als associats en el centre del nostre treball diari”.
Felicitats!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies