21è aniversari del Concurs Mirna Lacambra dedicat a l’òpera Cosí fan tutte de Mozart

Organitzat pels Amics de l’Òpera de Sabadell, la seu de l’Escola d’Òpera de Sabadell, Fundació MIrna Lacambra i Xabier Gondolbeu, acollirà la celebració del XXI Concurs Mirna Lacambra per accedir al 21 Curs de Professionalització. En aquesta ocasió va dedicat a l’òpera Cosí fan tutte del mestre W.A. Mozart.
Es varen tancar les inscripcions el dissabte 10 de juny a les 24:00 hores i el concurs se celebrarà els dies 14, 15 i 16 de juny de 2017, a partir de les 16:00 h al Teatre Principal de Sabadell, carrer San Pau, 6. L’entrada per aquest concurs és lliure.

Calendari del Concurs

Dimecres 14 de juny i dijous 15 de juny es destinaran a la prova selectiva. Divendres 16 de juny serà la Prova final

Després de cada una de les proves i prèvia deliberació del Jurat, el Secretari d’aquest donarà a conèixer el veredicte i es comunicarà cada vegada l’horari de la següent prova i assaig.

Prova final: els concursants que hi accedeixin hauran d’interpretar, a petició del Jurat i tantes vegades com aquest ho sol•liciti, diversos fragments individuals o de conjunt dels especificats en la relació de repertori obligatori.

En cas de quedar desert algun o alguns dels personatges i, en conseqüència, alguna de les places per al XX Curs de Professionalització de l’Escola d’Òpera de Sabadell, l’organització podrà arbitrar unes noves proves per seleccionar l’esmentat personatge o personatges en la forma que lliurement determini.

Els premis que s’estableixen per a aquest Concurs consisteixen en el dret de participar en el XX Curs de Professionalització de l’Escola d’Òpera de Sabadell, de manera totalment gratuïta, que tindrà lloc des del dia 1 de setembre de 2017, desenvolupant-se durant els mesos de setembre i octubre de 2017, per finalitzar amb la representació de l’òpera Così fan tutte de Mozart al Teatre La Faràndula de Sabadell, el 26 d’octubre de 2017 com a cloenda del Curs.

Calendari del Curs

Divendres 1 de setembre de 2017. Inici del XX Curs de Professionalització, que es desenvoluparà durant els mesos de setembre i octubre de 2017, finalitzant el Curs amb la representació de l’òpera Così fan tutte de Mozart, al Teatre La Faràndula de Sabadell, el dijous dia 26 d’octubre de 2017.
Les classes del Curs s’impartiran de dilluns a divendres matins i tardes. Les dues últimes setmanes també es donaran classes-assaigs, excepcionalment, els dissabtes i diumenges. Hi haurà assaigs amb orquestra i un assaig general dos dies abans de la funció amb tots els elements de la representació, decorats, vestuari, maquillatge, etc.

Concursants

S’han presentat un total de 34 joves procedents de tot l’Estat on el de major edat es de 33 anys i el o la de menor edat te 21 anys.
En aquesta edició la jove barberenca de 23 anys, Alba Boix Trujillo es torna a presentar per representar el paper de Despina però sobretot per poder accedir al curs de professionalització. No cal especificar que li desitgem molta força positiva.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies