VAGA INDEFINIDA dels treballadors i treballadores de Gironès Industrial, SA

L’empresa GIRONES  INDUSTRIAL, SA va néixer als anys 60 com una empresa familiar , anys mes tard va absorbir a  Ensobrados Martorel i DBolsas.  Es aquesta última la que es troba a la nostra població, concretament al Polígon Industrial de Can Salvatela. Es dedica a la fabricació de col·leccionables infantils, la confecció de bosses de paper i la fabricació de packaging-multimedia.

En  aquest moments els treballadors es troben en moments molts difícils doncs la direcció de l’empresa a pres la decisió el passat 10 de maig d’acomiadar 27 treballadors de la plantilla, 4 dels quals són membres del Comitè d’empresa.

Segon informació facilitada per CCOO aquest 27 treballadors i treballadores suposa una tercera part de la plantilla actual de l’empresa. Els acomiadaments s’han fet de forma individualitzada, per raons objectives i sense posar a disposició dels treballadors i treballadores la corresponent indemnització.

Dintre de les persones acomiadades s’hi troben 4 dels 5 membres del Comitè d’Empresa pertanyents a CCOO. Per tant, aquest suposa una vulneració flagrant de la legislació vigent i un atac als drets sindicals del membres del Comitè. Això segons informació dels representants de CCOO.

Davant aquesta actitud antisocial i antisindical de l’empresa s’ha decidir convocar VAGA INDEFINIDA a l’empresa a partir del dijous 17 de maig de 2018, i també una concentració de treballador i treballadores a la porta de l’empresa a les 11:00 hores. Segons ens han fet arribar el Comitè d’Empresa de CCOO.

Deixa un comentari